Les ulleres de sol són necessàries en la pràctica d'esports com el ciclisme
Les ulleres de sol són necessàries en la pràctica d'esports com el ciclisme
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Ulleres de sol en la pràctica esportiva

» Les ulleres de sol en l'esport prevenen lesions oculars. » Proporcionen protecció enfront de la llum ultraviolada.

La sobreexposició a la radiació ultraviolada procedent del sol sense protecció, és conegut que pot produir lesions dermatològiques, com a oculars entre unes altres… Concretament, a nivell ocular la sobreexposició a la radiació ultraviolada pot induir lesions en la còrnia, en el cristal·lí, en la retina o en la conjuntiva entre unes altres… Actualment, la població cada vegada és més conscient de la necessitat d'utilitzar cremes de protecció solar amb factor elevat com a ulleres de sol homologades quan s'acudeix a llocs marítims. No obstant això, les ulleres de sol homologades amb filtre a la radiació ultraviolada no només deuen utilitzar-se en llocs marítims per bronzejar-nos o per a la pràctica d'esports nàutics, sinó també són necessàries en altres esports a l'aire lliure.

"Les ulleres de sol en la pràctica d'esports a l'aire lliure com el ciclisme protegeixen de l'exposició a la radiació ultraviolada i prevenen lesions per impacte de partícules o insectes sobre el globus ocular"

Les ulleres de sol homologades amb filtre a la radiació ultraviolada han d'utilitzar-se per a la pràctica d'esports a l'aire lliure independentment de l'estació climatològica. Concretament, és recomanable la utilització de les ulleres de sol per a la pràctica d'esports com el senderisme, muntanyisme, running o ciclisme entre uns altres… Així per exemple, en el ciclisme, la utilització d'ulleres de sol són recomanables perquè no només protegeixen la visió de la radiació ultraviolada, sinó que a més actuen com a efecte pantalla prevenint que impacten sobre el globus ocular partícules en suspensió o insectes entre uns altres... Especialment, en el ciclisme la utilització d'ulleres de sol adquireix especial importància a causa que és un esport que es pot practicar per ports de muntanya gaudint de la naturalesa, on l'exposició a les radiacions nocives és superior. A causa de la necessitat d'informar sobre la necessitat d'utilitzar ulleres de sol amb filtre a la radiació ultraviolada per a la pràctica de determinats esports a l'aire lliure amb l'objectiu d'evitar lesions oculars, des de ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies de màrqueting de continguts i difusió en xarxes socials per a plataformes online d'hospitals, clíniques oftalmològiques i establiments òptics. Així mateix des del nostre projecte internacional planifiquem estratègies de difusió en xarxes socials per acostar aquest coneixement a la població. Les nostres estratègies permetran que la població tingui coneixement sobre els diferents colors, categories de filtre solar o normativa de les ulleres de sol des dels seus centres sanitaris de referència.

Categoria: Patologia ocular

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Espasme acomodatiu

LIOs multifocals

Cursos de formació

Ambliopia

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados