És necessari utilitzar ulleres de sol a la platja per prevenir de l'exposició a la radiació ultraviolada
És necessari utilitzar ulleres de sol a la platja per prevenir de l'exposició a la radiació ultraviolada
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Ulleres amb filtre a la llum ultraviolada

» Les ulleres de sol prevenen patologies per exposició a la llum ultraviolada. » És necessari conscienciar sobre com protegir la visió.

En dies molt assolellats és freqüent si es disposa de temps lliure practicar esports en la platja, o aprofitar l'ocasió per relaxar-se entre altres activitats. Actualment amb l'auge del running o el nou esport de moda el paddle surf entre uns altres és comú veure en les platges a gran quantitat de persones practicant el seu esport favorit. Com és ben conegut en la platja a causa que existeix major quantitat d'exposició a radiació ultraviolada és necessari protegir-se adequadament la pell dels rajos solars mitjançant protecció solar. No obstant açò, no solament és l'única protecció que s'ha de tenir en compte en acudir a llocs marítims, sinó que a més les radiacions solars poden danyar també les estructures del globus ocular segons com s'ha demostrat en multitud d'estudis científics publicats en revistes i congressos internacionals, per la qual cosa és necessari protegir la visió de les radiacions nocives. Precisament, la radiació ultraviolada és conegut que pot provocar lesions en la còrnia, en el cristal·lí, en la retina o en la conjuntiva principalment. Així per exemple, quan no s'utilitzen ulleres de protecció solar amb filtre a la radiació ultraviolada especialment en zones d'alta muntanya o en llocs marítims poden desenvolupar-se patologies de la conjuntiva com la pingüècula o el pterigi, entre unes altres. Aquestes patologies si es desenvolupen produiran diverses manifestacions en la superfície o a l'interior del globus ocular podent ser necessari tractament mèdic. És convenient conscienciar als pacients de les clíniques oftalmològiques i dels establiments òptics des de les seves respectives plataformes online sobre la importància d'una adequada protecció solar amb ulleres homologades en la prevenció de cadascuna de les patologies oculars que es poden desenvolupar per exposició a la radiació solar.

"Les ulleres de sol són indispensables per protegir la visió de la llum ultraviolada, radiació que pot induir patologies en la retina, en la còrnia, en el cristal·lí o en la conjuntiva com el pterigi o la pingüècula"

Precisament, des de ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies de màrqueting de continguts per a plataformes online de clíniques oftalmològiques, hospitals i d'establiments òptics de tots els països de parla hispana per transmetre la importància de l'ús d'ulleres de protecció solar homologades ​amb filtre a la radiació ultraviolada en llocs marítims per a la prevenció de patologies del globus ocular.

Categoria: Patologia ocular

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

LIOs Premium

Topografia corneal

Llum d'esquerda

Retinopatia diabètica

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados