Els telèfons poden adaptar-se al llum d'esquerda en el gabinet d’optometria i oftalmologia
Els telèfons poden adaptar-se al llum d'esquerda en el gabinet d’optometria i oftalmologia
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Telèfons intel·ligents acoblats al llum d'esquerda

» Els telèfons poden utilitzar-se en el gabinet d'optometria i oftalmologia. » Poden acoblar-se al llum d'esquerda.

Els avanços desenvolupats en els telèfons intel·ligents, permeten que entre les múltiples funcions pels quals es poden utilitzar, destaqui el seu ús en consulta de optometria i oftalmologia. Fins fa poc temps, l'única opció que existia per realitzar fotografies en el llum d'esquerda era acoblar una càmera fotogràfica. No obstant açò, el desenvolupament dels smartphones permet mitjançant un adaptador o dispositiu de subjecció acoblat al llum d'esquerda en el gabinet adquirir imatges o vídeos d'elevada qualitat de les estructures del globus ocular que s'estan visualitzant a través dels oculars. Precisament, l'adaptador o sistema de subjecció acoblat al llum d'esquerda presenta l'avantatge que proporciona un millor alineament per adquirir les imatges en comparació de les imatges obtingudes sense sistema d'adaptació. A més, presenta l'avantatge que el seu maneig és molt més senzill i minimitza el cost en relació a les càmeres fotogràfiques acoblades al llum d'esquerda. Concretament, realitzant una senzilla cerca en Pubmed Central es pot comprovar l'existència d'articles científics sobre els smartphones acoblats al llum d'esquerda, considerant-se prometedor per la teleoftalmologia. Precisament, l'accés a un especialista oftalmòleg a distància tant en zones rurals, inaccessibles, aïllades com en nuclis urbans permet que la teleoftalmologia estigui adquirint major popularitat a causa de la millora en la qualitat assistencial.

"Els telèfons intel·ligents acoblats al llum d'esquerda en les consultes d'optometria i oftalmologia són una eina de millora en la qualitat assistencial mitjançant la teleoftalmologia"

Les imatges que es poden obtenir mitjançant els telèfons intel·ligents, o fins i tot mitjançant tabletes a través d'un adaptador o sistema de subjecció acoblat al llum d'esquerda, permet que es pugui informar a la població dels serveis que es proporcionen des dels gabinets d'optometria, oftalmologia i contactologia, generant educació visual. Precisament, des de ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies de màrqueting de continguts i difusió en xarxes socials per difondre les especialitats dels establiments òptics, clíniques oftalmològiques i hospitals en tots els països de parla hispana. Les nostres estratègies permetran conscienciar a la població de la importància de la realització d'exploracions visuals periòdiques mitjançant el llum d'esquerda, posicionant les seves especialitats també com a referent per als professionals del sector. Així mateix, redactem continguts en programes de formació de cursos, màsters o postgraus universitaris com d'altres plataformes amb l'objectiu que la comunitat acadèmica reba major informació sobre els programes de formació internacionalment.

Categoria: Tecnologia ocular

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Retinopatia diabètica

Mosques volants

Miopia juvenil

Pressió intraocular

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados