La Síndrome Visual Informàtic es produeix per ús de pantalles digitals
La Síndrome Visual Informàtic es produeix per ús de pantalles digitals
Marketing de contenidos
Marketing de contenidos

Síndrome Visual Informàtic per ús de pantalles digitals

» L'ús perllongat de pantalles produeix símptomes visuals. » Es poden reduir els símptomes de la Síndrome Visual Informàtic.

Les innovacions i desenvolupaments realitzats en les pantalles digitals ha suposat un avanç revolucionari de gran utilitat en la nostra vida quotidiana. Concretament, actualment les pantalles les utilitzem tant per a l'oci personal, com para també desenvolupar les nostres activitats laborals. No obstant això, quan no s'adopta una posició adequada quan es realitzen llargues jornades laborals davant dels ordinadors, poden aparèixer dolors musculars en el coll o en l'esquena principalment. Concretament, una de les consultes més freqüents en els serveis sanitaris són produïdes per dolors i sensació de “hormigueo” de la mà per la conegut síndrome del túnel carpià produït per la compressió del nervi mitjà. A més dels anteriors, també és freqüent que quan no s'adopta una posició ergonòmica adequada o a causa d'un ús perllongat davant dels ordinadors, tabletes o mòbils es produïsquen una sèrie de símptomes visuals com a visió borrosa, fatiga ocular o sequedat ocular principalment. Precisament, els símptomes produïts per un ús perllongat o inadequat de les pantalles digitals es coneix com a Síndrome Visual Informàtic.

"La Síndrome Visual Informàtic per ús perllongat o inadequat de pantalles digitals produeix símptomes com a sequedat ocular, fatiga visual o visió borrosa"

A causa que cada vegada és més freqüent la utilització de les pantalles digitals tant en la vida personal com en la professional, la manifestació d'aquests símptomes en la població és relativament comuna i motiu freqüent de consulta en els centres sanitaris. Així per exemple, és comú que en pacients joves que acudeixen a consulta per realitzar-se una revisió, es comprovi en el gabinet la presència de espasme acomodatiu que impedeix relaxar la visió en distàncies llunyanes. Precisament, a causa de la seva elevada incidència en la població, des de ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies de màrqueting de continguts i difusió en xarxes socials per a clíniques oftalmològiques, hospitals i establiments òptics en tots els països de parla hispana sobre la Síndrome Visual Informàtic. Les nostres estratègies permetran conscienciar a la població de la importància de la prevenció de la simptomatologia realitzant descansos visuals en lluny com utilitzar una correcta il·luminació quan s'utilitzen les pantalles digitals, entre altres consells i recomanacions. Així mateix, des del nostre projecte internacional realitzem estratègies de redacció de continguts sobre els símptomes de la Síndrome Visual Informàtic per a la difusió de cursos de formació, postgraus o màsters internacionalment.

 

Referència de l'autor:

 

1. Javier Tomás-Juan. Síndrome Visual Informático por uso prolongado de tabletas u ordenadores. Franja Visual Colombia. 2016; 26(149): 56-57.

 

Categories: Tecnologia ocular; Sequedat ocular

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Cirurgia refractiva

Cirurgia de cataractes

Mosques volants

Sequedat ocular

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados