El espasme acomodatiu es produeix quan es realitzen llargues jornades en visió propera en pacients sense presbícia
El espasme acomodatiu es produeix quan es realitzen llargues jornades en visió propera en pacients sense presbícia
Marketing de contenidos
Marketing de contenidos

Símptomes i tractament del espasme acomodatiu

» El espasme acomodatiu indueix visió borrosa en lluny. » Si els símptomes no remeten pot planificar-se tractament.

El cristal·lí és una lent situada a l'interior del globus ocular que adopta la forma necessària per veure correctament a totes les distàncies mitjançant la contracció i relaxació del múscul ciliar. Precisament, per veure nítid en visió propera en pacients sense presbícia la morfologia i curvatura del cristal·lí varia amb la contracció del múscul ciliar. No obstant això, especialment després de dedicar moltes hores de concentració per estudiar o treballar en visió propera en pacients sense presbícia pot produir-se dificultat per relaxar la visió en distàncies llunyanes, condició coneguda com espasme acomodatiu. Concretament, el espasme acomodatiu és molt freqüent que es produeixi en estudiants universitaris o en professionals que dediquen moltes hores de concentració en visió propera per realitzar les seves tasques quotidianes.

"Quan els símptomes del espasme acomodatiu no remeten, el tractament mitjançant teràpia visual o lents oftàlmiques positives entre uns altres són una alternativa per millorar la visió"

El espasme acomodatiu indueix una disminució de l'agudesa visual i borrositat en visió llunyana per excés acomodatiu que fàcilment es pot comprovar en el gabinet optomètric. No obstant això, existeixen alternatives per millorar la visió llunyana com realitzar períodes de descans cada aproximadament 25 minuts de treball en visió propera, com així mateix també és molt convenient la pràctica d'activitats d'oci o esportives a l'aire lliure. Així per exemple, esports en els quals és necessària la visió llunyana com el bàsquet, futbol, ciclisme, senderisme o running entre uns altres són molt recomanables per reduir la fatiga visual. No obstant això, si mitjançant aquestes recomanacions no es percep millorança, la teràpia visual o les lents oftàlmiques positives entre uns altres són alguns dels tractaments que permeten reduir els seus símptomes. A causa de l'elevada freqüència dels símptomes relacionats amb el espasme acomodatiu en la població, des de ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies de màrqueting de continguts i difusió en xarxes socials per a plataformes online de clíniques oftalmològiques, hospitals i establiments òptics per proporcionar informació sobre la seva simptomatologia, prevenció i tractament. Mitjançant les nostres estratègies d'educació visual, la població serà més conscient sobre com prevenir la simptomatologia relacionada amb el espasme acomodatiu produït per moltes hores de concentració en visió propera, com coneixeran en major mesura com el seu centre sanitari de referència pot ajudar-li a millorar la visió. Així mateix, redactem continguts per a la difusió de cursos, màsters i postgraus d'universitats com d'altres plataformes online amb l'objectiu que la comunitat acadèmica rebi major informació sobre el temari dels diferents programes de formació.

Categoria: Error refractiu

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Mussol

Cursos de formació

Consells ulleres de sol

Lents de contacte

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados