La presbícia indueix dificultat de llegir els textos en visió propera
La presbícia indueix dificultat de llegir els textos en visió propera
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Símptomes i tractaments de la presbícia

» La presbícia produeix símptomes en visió propera. » Diferents tractaments s'han desenvolupat per millorar la visió.

La presbícia o també denominada vista cansada és una condició que es produeix aproximadament en la quarta dècada de la vida, la qual es manifesta com una dificultat de llegir en visió propera. La disminució de la capacitat d'acomodació en visió propera es produeix principalment a causa de canvis interns en el cristal·lí, és a dir, com a conseqüència de modificacions de la lent que està situada a l'interior del globus ocular la qual actua de forma similar al zoom d'una càmera fotogràfica per poder enfocar a diferents distàncies.

"La presbícia és una condició que produeix dificultat d'observar els objectes en visió propera a causa de canvis que es produeixen en el cristal·lí i en les fibres zonulars amb l'edat"

La presbícia és una de les consultes que més freqüentment es realitzen en les consultes dels establiments òptics i de les clíniques oftalmològiques per planificar tractament. Concretament, diferents solucions existeixen per millorar la visió en pacients amb presbícia, tant tractaments òptics com a quirúrgics. Així per exemple, entre els tractaments òptics destaquen les lents oftàlmiques (ulleres) i de contacte principalment. No obstant això, entre els tractaments quirúrgics per corregir la presbícia destaquen la cirurgia refractiva de cristal·lí transparent amb implant de lent intraocular, diferents tècniques desenvolupades de cirurgia corneal, o dispositius intraestromales entre uns altres... Precisament, a causa de la necessitat de proporcionar informació sobre les causes, símptomes, com a resultats visuals que s'obtenen amb els diferents tractaments de la presbícia, des de ConsultoriaVisual.com redactem continguts per a les plataformes online d’Establiments òptics, hospitals i clíniques oftalmològiques. Les nostres estratègies permetran que els pacients coneguen amb major profunditat els diferents tractaments de la presbícia que es realitzen des dels seus centres sanitaris de referència. Així mateix, redactem continguts per a la difusió de cursos, màsters i postgraus d'universitats amb l'objectiu que la comunitat acadèmica rebi major informació sobre el temari dels programes de formació.

 

Referencies del autor:

 

1. Javier Tomás-Juan, Ane Mureta-Goyena Larrañaga. Axial movement of the dual-optic accommodating Intraocular Lens for the correction of the presbyopia: optical performance and clinical outcomes. J Optom. 2015 Apr-Jun; 8(2): 67–76.

 

2. Javier Tomás-Juan, David P. Piñero-Llorens, Ane Murueta-Goyena Larrañaga. Single-optic positional accommodating intraocular lenses: a review. Expert Rev Ophthalmol. Dec 2014; 9(6):503-514.

 

3. Javier Tomás-Juan. Multifocal IOLs with apodized diffractive central zone and refractive periphery: optical performance and clinical outcomes. J Emmetropia 2014; 5: 155-166.

 

4. Javier Tomás-Juan. Small aperture corneal inlay for the correction of presbyopia: Visual results and complications. J Emmetropia 2014; 5:99-103.

 

5. Mojzis P, Piñero DP, Studeny P, Tomás J, Korda V, Plaza AB, Alió JL. Comparative analysis of clinical outcomes obtained with a new diffractive multifocal toric intraocular lens implanted through two types of corneal incision. J Refract Surg. 2011 Sep; 27(9):648-57. 

 

Categoria: Presbícia

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Cirurgia de cataractes

Cirurgia refractiva

Diabetis i patologies

Prevenció del pterigi

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados