Per prevenir el mussol és recomanable netejar adequadament les mans
Per prevenir el mussol és recomanable netejar adequadament les mans
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Símptomes i tractament del mussol

» El mussol és una patologia palpebral que produeix signes característics. » S'ha d'informar sobre les seves causes i tractament.

El mussol és una patologia palpebral de les glàndules sebàcies que es manifesta a causa d'una inflamació de les mateixes o infecció, sent freqüentment produïda pel bacteri estafilococ. Precisament a causa que el bacteri estafilococ està present en les mucoses de les fosses nasals, en moltes ocasions pot transmetre's des de les acarones a través de les mans als ulls. A més, altres causes que poden induir el desenvolupament del mussol és quan no es realitza adequadament una neteja de mans en manipular les lents de contacte. Per aquests motius, en totes les ocasions una adequada higiene i neteja de mans prèviament a tocar-se els ulls és necessària per prevenir el desenvolupament del mussol.

"El mussol és una patologia que pot desenvolupar-se en la parpella inferior o superior, la qual es caracteritza per induir signes típics relacionats amb la inflamació. Conèixer les causes que ho produeixen ajuda a prevenir la seva manifestació" 

Quan es manifesta el mussol produeix diferents signes associats a la inflamació com a enrogiment i posteriorment supuració, a més de produir les típiques molèsties originades per la seva presència. Encara que el mussol no sol afectar a la qualitat de visió o a l'agudesa visual del pacient, és necessari davant qualsevol signe o símptoma de la seva presència acudir al oftalmòleg de confiança perquè realitzi una revisió i planifiqui tractament mèdic. Precisament, des del nostre projecte internacional ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies personalitzades de màrqueting de continguts de qualitat com de difusió en xarxes socials per a plataformes online de clíniques oftalmològiques, hospitals i establiments òptics amb l'objectiu d'informar sobre les causes per les quals es produeix el mussol, com prevenir-ho, com a afecta a la visió, com així mateix quins són els diferents tractaments mèdics perquè remeti. Mitjançant les nostres estratègies personalitzades, els pacients dels centres sanitaris disposaran d'una font fiable d'informació clínica des de les pròpies plataformes online. Així mateix, redactem continguts sobre el mussol per a la difusió de cursos, màsters i postgraus d'universitats amb l'objectiu que la comunitat acadèmica internacional rebi major informació sobre el temari dels diferents programes de formació. Concretament, les nostres estratègies de generació de continguts permetran que les especialitats dels projectes online d'òptica, optometria i oftalmologia siguen més visibles. Precisament, mitjançant la redacció de continguts millorarem el posicionament natural en cercadors (SEO), com també millorarà considerablement la planificació estratègica de difusió a través de les xarxes socials.

Categoria: Patologia ocular

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Cursos de formació

Alzheimer

Oftàlmia de la neu

Diabetis i patologies

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados