Per implantar les lents intraoculars acomodatives s'analitza l'agudesa visual a totes les distàncies
Per implantar les lents intraoculars acomodatives s'analitza l'agudesa visual a totes les distàncies
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Qualitat òptica de les Lents Intraoculars Acomodatives

» Les lents intraoculars acomodatives intenten incrementar l'amplitud d'acomodació. » La seva tecnologia ha avançat.

La presbícia és una condició que produeix una pèrdua gradual en la capacitat d'observar els objectes propers amb l'edat. Principalment, la pèrdua progressiva en la capacitat d'acomodació que es produeix en la presbícia o també denominada vista cansada es manifesta com a conseqüència de canvis produïts en el múscul ciliar, en les fibres zonulars, com també en el cristal·lí. A més de les alternatives per compensar la presbícia mitjançant lents de contacte multifocals o cristalls progressius, s'han desenvolupat diferents tractaments quirúrgics que permeten millorar la visió en pacients amb presbícia. Concretament, entre les opcions quirúrgiques per millorar la visió propera en pacients amb presbícia destaquen les tècniques d'ablació corneal multifocal, la cirurgia d'expansió escleral, la monovisió mitjançant cirurgia refractiva, l'implant de dispositius intraestromals, les lents intraoculars multifocals, bifocals i fins i tot les acomodatives. Precisament, diferents innovacions s'han desenvolupat en el material, com en el disseny en les lents intraoculars acomodatives amb la introducció dels sistemes d'òptica-simple, d'òptica-doble, com aquelles que proporcionen acomodació modificant la seva curvatura o a través de fluids, entre altres principis

"Diferents innovacions s'han desenvolupat a la tecnologia de les lents intraoculars acomodatives amb l'objectiu d'intentar incrementar l'amplitud d'acomodació en pacients amb presbícia"

A causa de les innovacions realitzes a la tecnologia de les lents intraoculars acomodatives, en la literatura científica s'han publicat multitud d'estudis internacionals sobre la seva qualitat òptica, la seva amplitud d'acomodació, com així mateix sobre l'anàlisi de la seva qualitat visual. Així per exemple, és necessari que en el postoperatori de la implantació de les lents intraoculars acomodatives s'analitzi l'agudesa visual a totes les distàncies, la sensibilitat al contrast, la velocitat de lectura, com la qualitat òptica mitjançant diversos dispositius diagnòstics, entre altres proves... La necessitat de comunicar les innovacions realitzades en les lents intraoculars acomodatives, com els resultats de qualitat visual que s'obtenen, des del nostre projecte internacional ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies de màrqueting de continguts i difusió en xarxes socials per a plataformes online de clíniques oftalmològiques i d'hospitals en tots els països de parla hispana. Les nostres estratègies de redacció de continguts i difusió en xarxes socials permetran que la població coneguien major mesurada el principi de funcionament de les lents intraoculars acomodatives. Així mateix, redactem continguts en cursos, màsters o postgraus universitaris com d'altres plataformes online amb l'objectiu que la comunitat acadèmica rebi major informació sobre els resultats obtinguts en els assajos clínics, publicacions en congressos de societats científiques i en revistes internacionals. 

 

 

Referències de l'autor:

 

1. Javier Tomás-Juan, Ane Mureta-Goyena Larrañaga. Axial movement of the dual-optic accommodating Intraocular Lens for the correction of the presbyopia: optical performance and clinical outcomes. J Optom. 2015 Apr-Jun; 8(2): 67–76.

 

2. Javier Tomás-Juan, David P. Piñero-Llorens, Ane Murueta-Goyena Larrañaga. Single-optic positional accommodating intraocular lenses: a review. Expert Rev Ophthalmol. Dec 2014; 9(6):503-514.

 

Categories: Tecnologia ocular; Presbícia; Lents intraoculars; Cataractes; Cirurgia

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Cirurgia refractiva

Miopia juvenil

Topografia corneal

Mosques volants

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados