És necessari controlar els nivells de glucosa en sang en pacients amb diabetis mellitus
És necessari controlar els nivells de glucosa en sang en pacients amb diabetis mellitus
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Patologies oculars associades a la diabetis mellitus

» La diabetis mellitus no controlada produeix alteracions oculars. » És necessari informar sobre els seus tractaments mèdics.

La diabetis mellitus és una patologia sistèmica vascular que es caracteritza per la incapacitat de regular els nivells de glucosa en sang, classificant-se com a Tipus 1 o Tipus 2 en funció de si el pacient és o no insulinodependient, respectivament. Per controlar els nivells de glucosa en sang és necessari mantenir una dieta equilibrada amb ​una adequada alimentació segons els consells proporcionats pel metge o nutricionista, practicar activitat esportiva regularment amb moderació, com així mateix realitzar-se revisions periòdicament segons pauta prescrita pel facultatiu. Aquestes recomanacions són necessàries més encara tenint en compte que els estudis científics realitzats estimen que la prevalença de la diabetis mellitus en la població mundial s'incrementarà en les properes dècades.

"La realització de revisions de la visió és fonamental en pacients diagnosticats amb diabetis mellitus per prevenir la manifestació d'alteracions oculars"

Si els nivells de glucosa en sang no es controlen adequadament poden induir diferents alteracions a nivell sistèmic en el cos humà que requereixin tractament mèdic. No obstant això, la diabetis mellitus és una patologia que també produeix alteracions a nivell ocular. Concretament, entre les principals manifestacions oftalmològiques que es manifesten quan els nivells de glucosa en sang no estan ben controlats, destaca la rubeosis d'iris, el glaucoma neovascular, la retinopatia diabètica, les cataractes, alteracions en la musculatura ocular, com unes altres principalment. A causa de ​les variades alteracions oftalmològiques (signes i símptomes) que pot induir, és necessària la realització de revisions oftalmològiques periòdiques com screenings visuals en pacients diagnosticats de diabetis mellitus. Precisament, des de ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies de màrqueting de continguts i difusió en xarxes socials sobre les diferents patologies que poden produir-se quan els nivells de glucosa no estan ben controlats per a plataformes online de clíniques oftalmològiques, hospitals i establiments òptics en tots els països de parla hispana. Les nostres estratègies permetran conscienciar a la població sobre la importància de realitzar revisions oftalmològiques periòdiques, com així mateix informar sobre la seva prevenció, el diagnòstic de les mateixes, com també el seu tractament. Així mateix, redactem continguts sobre les patologies oculars en pacients amb diabetis mellitus per a la difusió de cursos, màsters i postgraus d'universitats o altres plataformes online amb l'objectiu que la comunitat acadèmica rebi major informació sobre el temari dels diferents programes de formació.

 

Referències de l'autor:

 

1. Javier Tomás-Juan. Manifestaciones oculares de la diabetes mellitus. Franja Visual. 2017 Abril; 26(153):26-27.

 

Categoria: Patologia ocular

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Prevenció del pterigi

Cirurgia de cataractes

Cirurgia refractiva

LIOs Premium

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados