Amb les Lents Intraoculars Premium millora la visió intermèdia quan es visualitza la pantalla de l'ordinador dels cotxes
Amb les Lents Intraoculars Premium millora la visió intermèdia quan es visualitza la pantalla de l'ordinador dels cotxes
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Millor visió intermèdia amb Lents Intraoculars Premium

» Les Lents Intraoculars Premium milloren la visió a totes les distàncies. » La seva tecnologia ha millorat considerablement.

La presbícia produeix una disminució de la capacitat d'acomodació del cristal·lí amb l'edat, dificultant l'observació d'objectes en visió propera. Diferents alternatives s'han desenvolupat per millorar la visió propera en pacients amb presbícia, com monovisió, ulleres multifocals, lents de contacte multifocals, implantació de anells intraestromals, tècniques d'ablació multifocal, o Lents Intraoculars (LIOs) Premium entre unes altres. Concretament, les Lents Intraoculars Premium poden implantar-se en pacients que han desenvolupat cataractes, com també quan no s'ha opacificat el cristal·lí, intervenció coneguda com a cirurgia de cristal·lí transparent. Les innovacions desenvolupades a la seva tecnologia permet que es pugui corregir la visió a totes les distàncies, és a dir, en visió propera, llunyana i intermèdia, podent fins i tot corregir els errors refractius (miopia, hipermetropia o astigmatisme). Així mateix, entre les millores desenvolupades en les LIOs Premium destaquen principalment la disminució de l'addició en visió propera per potenciar la visió intermèdia en les lents Intraoculars bifocals, com el desenvolupament de les LIOs trifocals, LIOs acomodatives o les de profunditat de focus estès entre unes altres. Precisament, multitud d'estudis científics publicats en PubMed Central han demostrat els excel·lents resultats de qualitat visual i òptica que proporcionen les LIOs Premium a diferents distàncies. A més, el disseny asfèric de les LIOs Premium millora la qualitat visual en condicions nocturnes en comparació de les LIOs esfèriques, com també s'obtindrà millor visió intermèdia en realitzar tasques quotidianes com la visualització de la pantalla de l'ordinador dels cotxes.

"L'operació mitjançant Lents Intraoculars Premium és una intervenció que permet millorar la visió a totes les distàncies. La cirurgia es realitza cada vegada amb major freqüència en les clíniques d'oftalmologia"

A més de prosperar la tecnologia de les LIOs com investigar els resultats que s'obtenen amb les mateixes mitjançant estudis científics, és necessari apostar per l'educació visual com a eina per proporcionar informació a la població. Precisament, des de ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies de màrqueting de continguts i difusió en xarxes socials per a plataformes de clíniques oftalmològiques i hospitals en tots els països de parla hispana. Les estratègies del nostre projecte internacional permetran que els usuaris de les plataformes dels centres sanitaris coneguin més profundament els diferents procediments que es realitzen al seu centre oftalmològic, com així mateix el contingut generat millorarà notablement el posicionament web, marcant diferències significatives amb la competència. Així mateix, redactem continguts sobre les Lents Intraoculars Premium per difondre el temari de cursos, postgraus o màsters d'universitats com d'altres plataformes online amb l'objectiu que la comunitat acadèmica rebi major informació sobre els diferents programes de formació.

 

Referències de l'autor:

 

1. Alió JL, Piñero DP, Tomás J, Plaza AB. Vector analysis of astigmatic changes after cataract surgery with implantation of a new toric multifocal intraocular lens. J Cataract Refract Surg. 2011 Jul; 37(7):1217-29. 

 

2. Javier Tomás-Juan. Multifocal IOLs with apodized diffractive central zone and refractive periphery: optical performance and clinical outcomes. J Emmetropia 2014; 5: 155-166.

 

3. Jorge L. Alió, David P. Piñero, Javier Tomás, Ana B. Plaza. Vector analysis of astigmatic changes occurring after cataract surgery with implantation of a new multifocal toric intraocular lens. European Society of Cataract & Refractive Surgeons, ESCRS. Viena 2011.

 

4. Mojzis P, Piñero DP, Studeny P, Tomás J, Korda V, Plaza AB, Alió JL. Comparative analysis of clinical outcomes obtained with a new diffractive multifocal toric intraocular lens implanted through two types of corneal incision. J Refract Surg. 2011 Sep; 27(9):648-57. 

 

CategoriesTecnologia ocular; Presbícia; Lents Intraoculars; Cataractes; Cirurgia

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Mosques volants

Sequedat ocular

Ulleres de sol

Miopia juvenil

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados