Les lents intraoculars multifocals milloren la visió intermèdia permetent la pràctica d'activitats esportives com el golf
Les lents intraoculars multifocals milloren la visió intermèdia permetent la pràctica d'activitats esportives com el golf
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Cirurgia de Lent Intraocular Multifocal

» La cirurgia d'implant de Lent Intraocular multifocal ha avançat considerablement. » La seva tecnologia millora la visió.

La opacificació del cristal·lí en el conegut procés de desenvolupament de les cataractes per l'edat produeix disminució de l'agudesa visual, de la transparència, alteracions en la visió de colors com en el contrast principalment. Aquesta simptomatologia visual, fa necessari que el cristal·lí opacificat sigui substituït per una lent intraocular (LIO) per recuperar la transparència i millorar la qualitat visual. Concretament, s'han realitzat nombrosos avanços en el procediment de la cirurgia de cataractes amb la introducció de la cirurgia de mínima incisió (MICs, per les seves sigles en anglès), com també en l'implant de les lents intraoculars. Així mateix, una altra innovació a destacar introduïda més recentment en la intervenció de les cataractes és l'adveniment del làser de femtosegon el qual permet realitzar la incisió corneal, la capsulorrexis com la fragmentació del cristal·lí de forma precisa. A continuació, aspirats les restes del cristal·lí amb el facoemulsificador es procedeix a implantar una lent intraocular. Precisament, les lents intraoculars multifocals han experimentat importants avanços en el seu disseny, millorant la visió a totes les distàncies des de visió propera a llunyana, fins i tot en visió intermèdia i en condicions nocturnes.

"Importants innovacions s'han desenvolupat en les lents intraoculars multifocals difractives, refractives, híbrides refractives-difractives, trifocals, bifocals, rotacionalment asimètriques i en les de profunditat de focus estès"

Les innovacions desenvolupades en les LIOs multifocals han permès que les mateixes no només s'implanten en pacients amb cataractes, sinó també en pacients amb presbícia als quals se'ls va a realitzar la intervenció coneguda com a cirurgia refractiva de cristal·lí transparent. Concretament, l'interès per obtenir una visió de qualitat en totes les distàncies després de la cirurgia de cataractes, ha contribuït al fet que es desenvolupen importants innovacions en les LIOs multifocals difractives, bifocals, refractives, trifocals, híbrides refractives-difractives, en les de profunditat de focus estès com en les rotacionalmente asimètriques. Així per exemple, la introducció dels perfils asfèrics proporciona considerablement millor visió en condicions nocturnes en comparació de les LIOs esfèriques. Així mateix, també s'han desenvolupat millores en les LIOs multifocals per potenciar la visió mitjança la quin és molt important per realitzar determinades tasques en la vida quotidiana, com conduir o en la pràctica d'esports com el golf entre altres activitats… A causa dels avanços desenvolupats en les LIOs multifocals, des del nostre projecte ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies de màrqueting de continguts i difusió en xarxes socials sobre el seu principi de funcionament, la qualitat òptica que proporcionen, com també la valoració que és necessària realitzar en el postoperatori perquè els pacients de les clíniques oftalmològiques i hospitals en tots els països de parla hispana rebin major informació. A més, a causa de la importància de transmetre el coneixement sobre les LIOs multifocals des de les universitats, com des d'altres programes de formació online, realitzem estratègies personalitzades per difondre les seves innovacions en cursos, postgraus, com a màsters nacionals i internacionals. 

 

 

Referències de l'autor:

 

1. Alió JL, Piñero DP, Tomás J, Plaza AB. Vector analysis of astigmatic changes after cataract surgery with implantation of a new toric multifocal intraocular lens. J Cataract Refract Surg. 2011 Jul; 37(7):1217-29. 

 

2. Javier Tomás-Juan. Multifocal IOLs with apodized diffractive central zone and refractive periphery: optical performance and clinical outcomes. J Emmetropia 2014; 5: 155-166. 

 

3. Jorge L. Alió, David P. Piñero, Javier Tomás, Ana B. Plaza. Vector analysis of astigmatic changes occurring after cataract surgery with implantation of a new multifocal toric intraocular lens. European Society of Cataract & Refractive Surgeons, ESCRS. Viena 2011.

 

4. Mojzis P, Piñero DP, Studeny P, Tomás J, Korda V, Plaza AB et al. Comparative analysis of clinical outcomes obtained with a new diffractive multifocal toric intraocular lens implanted through two types of corneal incision. J Refract Surg. 2011 Sep; 27(9):648-57. 

 

Categories: Tecnologia ocular; Lents intraoculars; Cataractes, Presbícia

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Espasme acomodatiu

Consells ulleres de sol

Cursos de formació

Diabetis

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados