S'han de respectar els consells sobre manteniment i higiene de les lents de contacte
S'han de respectar els consells sobre manteniment i higiene de les lents de contacte
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Higiene i manteniment de les lents de contacte

» Les lents de contacte són una alternativa per reduir la dependència d'ulleres. » És necessari realitzar revisions de la visió.

Diferents lents de contacte s'han desenvolupat amb finalitats cosmètics, terapèutics i/o refractives entre uns altres. Concretament, existeixen diferents dissenys de lents de contacte per millorar la visió en pacients amb miopia, hipermetropia, astigmatisme i fins i tot amb presbícia segons la graduació. Així mateix, són diversos els materials que s'han introduït amb l'objectiu de millorar la permeabilitat a l'oxigen com així mateix el confort amb l'ús de les lents de contacte. A més de les innovacions introduïdes en el disseny com a material de les lents de contacte és necessari respectar les mesures d'higiene, seguir les instruccions de manteniment correctament, com les recomanacions proporcionades pel contactòleg.

"És necessari seguir les recomanacions i consells proporcionats pel contactòleg en relació a la higiene i manteniment de les lents de contacte  perquè no es produeixen complicacions"

Les lents de contacte en adaptar-se sobre la superfície de la còrnia és necessari tenir en compte unes mesures d'higiene, neteja de mans, com així mateix de les lents de contacte i de l'estoig portalents amb els sistemes de manteniment adequats per eliminar gèrmens. Una altra consideració important, és respectar en totes les ocasions el règim d'ús de les lents de contacte. Precisament, les mesures d'higiene i manteniment, com a recomanacions són molt importants amb l'objectiu que ni les lents de contacte ni l'estoig portalents es contaminin. Si per contra no es respectessin aquests consells, es podrien produir certes complicacions, com a molèsties, intolerància, lesions corneals i fins i tot infeccions entre unes altres. Concretament, des de ConsultoriaVisual.com redactem contingut clínic-científic per conscienciar als usuaris de lents de contacte de la importància d'adquirir les lents de contacte des d'establiments sanitaris. Les nostres estratègies, permetran que els usuaris de lents de contacte coneguin les diferents hàbits d'higiene i manteniment que és necessari tenir en compte per protegir degudament la seva visió. Així mateix, planifiquem estratègies de màrqueting de continguts de qualitat i difusió en xarxes socials sobre les lents de contacte per a la difusió de cursos, màsters i postgraus d'universitats amb l'objectiu que la comunitat acadèmica rebi major informació sobre el temari dels programes de formació. Les nostres estratègies personalitzades permetran que les plataformes online incrementin la seva visibilitat, millorant notablement el posicionament de forma natural mitjançant la redacció de continguts.

Categoria: Lents de contacte

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Cirurgia refractiva

Diabetis i patologies

Prevenció del pterigi

Alzheimer

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados