Per diagnosticar l'ambliopia es realitzen diverses proves diagnòstiques
Per diagnosticar l'ambliopia es realitzen diverses proves diagnòstiques
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Causes i tractaments de l'ambliopia

» Diverses causes poden induir l'ambliopia. » L'ull gandul pot induir fins i tot problemes d'aprenentatge.

L'ambliopia, o també coneguda popularment com a ull gandul és una condició que es produeix en l'edat infantil quan la visió no s'ha desenvolupat correctament. Concretament, diverses són les causes que poden induir la manifestació de l'ambliopia en l'edat infantil com anisometropia, ptosis palpebral, estrabisme, aniseiconia, o opacitats en els mitjans refringents del globus ocular com la còrnia o el cristal·lí entre uns altres… Així per exemple, opacitats en el cristal·lí en l'edat infantil pot induir ambliopia pel desenvolupament de les cataractes. A causa que l'edat infantil és una edat crítica en el desenvolupament del sistema visual dels nens, l'ambliopia produirà una disminució de l'agudesa visual i fins i tot problemes d'aprenentatge.

"És necessari proporcionar informació des de les plataformes online sobre la teràpies de l'ull gandul mitjançant oclusió amb pegats, ulleres electròniques de cristall líquid o gotes oftàlmiques que dilaten la pupil·la per induir borrositat, entre uns altres..."

Diagnosticar primerencament la causa que genera l'ambliopia és de vital importància per millorar la visió en l'edat infantil a causa que ha estat demostrat que els problemes d'aprenentatge estan relacionats amb el fracàs escolar. En l'exploració clínica a més d'analitzar l'agudesa visual i la refracció, es realitzaran proves complementàries com la valoració del fons d'ull, motilitat ocular, estereopsis o visió binocular, entre altres… Aquestes revisions són necessàries realitzar-les en l'edat infantil a causa que si no es diagnostica l'ambliopia pot mantenir-se fins i tot en adults. Realitzat el diagnòstic clínic de l'ambliopia, el principal tractament per millorar la visió és corregir la causa que produeix aquesta limitació visual. Corregida la causa, diferents tractaments existeixen per a l'ambliopia com l'oclusió amb pegats, ulleres electròniques de cristall líquid o gotes oftàlmiques que dilaten la pupil·la per induir borrositat, entre uns altres… Concretament, a causa de la necessitat de realitzar un diagnòstic i planificar tractament, des del nostre projecte internacional ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies de màrqueting de continguts i difusió en xarxes socials sobre l'ambliopia per a clíniques oftalmològiques, hospitals i establiments òptics en tots els països de parla hispana amb l'objectiu de conscienciar als pares de la necessitat de realitzar revisions visuals en l'edat infantil dels més petits. Així mateix, redactem continguts per a la difusió de cursos, màsters i postgraus d'universitats. Les nostres estratègies permetran que la comunitat acadèmica rebi major informació sobre el temari dels diferents programes de formació.

Categories: Patologia ocular; Tecnologia ocular

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Mussol

Alzheimer

Diabetis i patologies

Lents de contacte

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados