Per alleujar els símptomes de sequedat ocular és necessari utilitzar llàgrimes artificials
Per alleujar els símptomes de sequedat ocular és necessari utilitzar llàgrimes artificials
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Diagnòstic i tractament de la sequedat ocular

» Determinades causes produeixen símptomes de sequedat ocular. » S'han produït avanços en el tractament de l'ull sec.

La sequedat ocular és una condició que es caracteritza per produir diferents símptomes, i en els casos més greus empitjorament de la qualitat de visió del pacient. ​S'estima que aproximadament la prevalença de la sequedat ocular o també denominada ull sec oscil·la entre el 10 % i el 20 % en la població mundial. Concretament, els principals factors que poden produir símptomes de sequedat ocular, o comunament denominat ull sec no només depenen de la qualitat llagrimall, sinó que a més determinades cirurgies oculars, medicació, factors ambientals o determinats hàbits entre uns altres poden contribuir en la seva aparició. Així per exemple es considera que l'edat, alteracions en les glàndules de Meibomi o cirurgia refractiva làser per a la correcció dels errors refractius són algunes de les causes que contribueixen en el seu desenvolupament. La sequedat ocular fins i tot pot presentar-se conjuntament amb altres patologies, per la qual cosa ha de prestar-se especial atenció. Precisament pacients amb diabetis mellitus, al·lèrgies oculars, migranyes o fibromialgia entre unes altres poden desenvolupar sequedat ocular.

"A causa de l'elevada incidència de símptomes relacionats amb l'ull sec, és necessari planificar estratègies per informar a la població sobre la seva prevenció, diagnòstic i tractament"

A causa de la necessitat de realitzar una revisió visual i d'alleujar els símptomes de la sequedat ocular, des del nostre projecte internacional ConsultoriaVisual.com redactem continguts sobre l'ull sec per a plataformes i portals online tenint en compte sempre els últims avanços clínics, com a resultats de recerca publicats en revistes i congressos internacionals. A través de les nostres estratègies mitjançant uns mètodes eficaços, treballant en equip amb els professionals de les clíniques oftalmològiques com dels establiments òptics la població rebrà informació sobre els símptomes, prevenció i el seu diagnòstic. A més, rebran també informació sobre els diferents tractaments de l'ull sec com a llàgrimes artificials, lubrificants oculars, obstrucció de punts llagrimalls, adaptació de lents de contacte esclerals o antiinflamatoris entre uns altres. Així mateix, planifiquem estratègies de màrqueting de continguts sobre l'ull sec per a la difusió de cursos, màsters o postgraus d'universitats com d'altres plataformes online amb l'objectiu que la comunitat acadèmica reba major informació sobre el temari de formació.

 

Referència de l'autor:

 

1. Ane Murueta-Goyena Larrañaga, Javier Tomás-Juan. The influence of neuropathic in dry eye symptoms: a review of corneal pain pathways and potencial changes in nervous system. J Emmetropia 2014; 5: 39-50.

 

Categoria: Sequedat ocular

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Mosques volants

Topografia corneal

Retinopatia diabètica

Miopia juvenil

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados