Si no s'utilitzen ulleres de sol en la neu es pot produir l'oftàlmia de la neu
Si no s'utilitzen ulleres de sol en la neu es pot produir l'oftàlmia de la neu
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Diagnòstic i tractament de l'oftàlmia de la neu

» L'oftàlmia de la neu es produeix per exposició a la llum ultraviolada en la neu. » És necessari protegir la visió.

La sobreexposició a la radiació ultraviolada especialment en llocs d'alta muntanya o marítims com és conegut pot lesionar la pell, i fins i tot produir alteracions en les diferents estructures del globus ocular. Així per exemple, és comú que es produeixen diferents lesions en la conjuntiva per sobreexposició a la llum de radiació ultraviolada quan no s'utilitzen ulleres de sol homologades. Precisament, entre les principals lesions que es poden produir en la conjuntiva per l'exposició a la radiació ultraviolada destaquen la pingüècula i el pterigi o també denominat pterígion. A més de l'experiència clínica, nombrosos estudis científics han sigut publicats en la base de dades Pubmed Central sobre la seva prevenció, causes, símptomes, diagnòstic i tractament principalment. Aquesta informació proporciona important coneixement als professionals i a la comunitat acadèmica.

"Perquè no es produeixi l'oftàlmia de la neu per exposició a la llum de radiació ultraviolada és necessari utilitzar ulleres de sol amb categoria elevada en la neu" 

El pterigi i la pingüècula són més freqüents que es produeixen en l'època estiuenca precisament per l'increment de radiació solar. Així mateix, són patologies que són comunes que es manifestin en treballadors del mar com a mariners a causa de l'elevada exposició a la radiació ultraviolada que es produeix pel reflex de l'aigua. No obstant això, l'ús d'ulleres de protecció solar amb filtre a la radiació ultraviolada ha d'utilitzar-se també en la neu, a causa que es reflecteix en major mesurada la radiació solar. Concretament, si no s'utilitzen ulleres de protecció solar amb categoria adequada i filtre per a la radiació ultraviolada per a alta muntanya o en la neu poden produir-se patologies oculars com l'oftàlmia de la neu, entre unes altres. Aquesta lesió es produeix en la conjuntiva i es caracteritza per induir enrogiment del globus ocular, fotofòbia, llagrimeig o dolor entre altres símptomes, podent afectar fins i tot a l'agudesa visual. Precisament, des de ConsultoriaVisual.com redactem continguts per conscienciar a la població sobre la importància de protegir-se la visió en zones de neu o d'alta muntanya. Les nostres estratègies personalitzades de màrqueting de continguts de qualitat com de difusió en xarxes socials permetran que davant qualsevol símptoma que pugui fer sospitar de la presència de l'oftàlmia de la neu, els pacients acudeixen a revisar-se la visió al seu oftalmòleg de referència perquè es planifiqui tractament si és necessari. Així mateix, redactem continguts sobre l'oftàlmia de la neu per a la difusió de cursos, màsters i postgraus d'universitats com d'altres plataformes online amb l'objectiu que la comunitat acadèmica nacional i internacional rebi major informació sobre el temari dels diferents programes de formació.

Categoria: Patologia ocular

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Diabetis i patologies

Alzheimer

Lents de contacte

Prevenció del pterigi

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados