Per diagnosticar la Coriorretinopatia Central Serosa és necessari revisar l'agudesa visual
Per diagnosticar la Coriorretinopatia Central Serosa és necessari revisar l'agudesa visual
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Diagnòstic de la Coriorretinopatia Central Serosa

» La Coriorretinopatia Central Serosa produeix símptomes en la visió» Es recomana informar sobre els seus tractaments.

La Coriorretinopatia Central Serosa és una patologia que es produeix a causa d'un aixecament de la retina neurosensorial a la regió responsable de la visió central coneguda com a màcula. Així mateix, s'ha postulat que també pot produir-se com a conseqüència d'alteracions en la circulació sanguínia de la coroides. A pesar que s'ha descrit que és més freqüent que es manifesti en homes, també amb menor incidència pot manifestar-se en dones produint símptomes visuals, estant principalment associada a situacions d'estrès entre altres causes. Precisament, per l'aixecament de la retina neurosensorial que indueix a l'àrea responsable de la visió central coneguda com a màcula, la Coriorretinopatia Central Serosa produeix una disminució de l'agudesa visual. En aquestes situacions, és necessari la realització d'una revisió oftalmològica i de la qualitat visual a causa que les cèl·lules sensibles a la llum conegudes com fotoreceptors no rebran els nutrients necessaris per l'aixecament de la retina neurosensorial induït.

"La angiografia amb fluoresceïna o la recentment introduïda angiografia OCT permeten complementar el diagnòstic dels canvis produïts en la coroides en la Coriorretinopatia Central Serosa"

A més de la valoració de l'agudesa visual, diferents són els dispositius que s'utilitzen en la pràctica clínica per al diagnòstic i monitoratge de la Coriorretinopatia Central Serosa, encara que el dispositiu d'elecció és el Tomògraf de Coherència Òptica (OCT) de segment posterior. No obstant això, el diagnòstic de la Coriorretinopatia Central Serosa pot completar-se amb la realització de la angiografia amb fluoresceïna, o més recentment introduït la angiografia OCT. Realitzes les proves diagnòstiques, si es confirma el diagnòstic el facultatiu prescriurà tractament. Concretament, diferents opcions s'han proposat com a tractament de la Coriorretinopatia Central Serosa com la teràpia fotodinàmica mitjançant làser, o les injeccions intravítrees de antiangiogénics entre uns altres, havent-se publicat diferents estudis científics internacionals en la prestigiosa base de dades PubMed Central. A causa de la importància de comunicar el coneixement sobre la Coriorretinopatia Central Serosa, des del nostre projecte internacional ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies de màrqueting de continguts sobre els factors de risc, causes, el seu diagnòstic i tractament per a plataformes online de clíniques oftalmològiques, hospitals, com per a plataformes de formació d'universitats en tots els països de parla hispana. Concretament, les nostres estratègies permetran que els màsters, cursos o postgraus de formació siguin més coneguts per la comunitat acadèmica a nivell internacional.

Categories: Patologia ocular; Patologia de la retina

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Pingüècula

LIOs Premium

Ulleres de sol

Topografia corneal

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados