Els cursos de formació en optometria i oftalmologia requereixen d'estratègies personalitzades
Els cursos de formació en optometria i oftalmologia requereixen d'estratègies personalitzades
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Cursos sobre optometria i contactologia

» Diferents cursos de formació s'imparteixen sobre optometria i oftalmologia. » El cursos s'imparteixen en diversos formats.

L'optometria és la ciència que estudia el sistema visual, mentre que la contactologia és l'especialitat que s'encarrega de l'estudi i de l'adaptació de les lents de contacte. Tant l'optometria com la contactologia són especialitats que estan en contínua evolució, precisament gràcies a l'elevada activitat que existeix en la formació acadèmica com en treballs presentats per reconeguts professionals en revistes i societats científiques internacionals. Així mateix l'oftalmologia, baixa visió o teràpia visual entre unes altres, són especialitats en les quals la recerca és essencial i existeixen nombrosos professionals d'elevat prestigi internacionalment.

"Les nostres estratègies permeten la difusió personalitzada de cursos en format presencial, a distància, online i virtual en tots els països de parla hispana"

A més d'obtenir el títol, és necessari ampliar la formació acadèmica en alguna de les especialitats de l'optometria per poder tenir les màximes possibilitats d'accés al món laboral. Precisament, l'optometria permet que es puguin adquirir coneixements en diverses especialitats, com a baixa visió, teràpia visual o contactologia entre unes altres. A més, actualment cada vegada és més freqüent el treball en grups multidisciplinaris en clíniques oftalmològiques, laboratoris o departaments de recerca principalment, en els quins es treballa conjuntament amb especialistes formats en física, informàtica, matemàtiques, oftalmologia, química, entre uns altres… Per aquests motius, és convenient completar la formació amb estudis de postgrau superiors, màster o doctorat que permetin adquirir suficients coneixements per accedir al món laboral. Concretament, des de el nostre projecte internacional ConsultoriaVisual.com som conscients de la importància de la formació que s'imparteix des d'universitats com des d'altres plataformes de formació online internacionals en la millora del coneixement i l'accés a l'activitat laboral en aquesta apassionant especialitat. Les nostres estratègies personalitzades de màrqueting de continguts de qualitat i difusió en xarxes socials permetran que els programes de postgrau, cursos o màsters d'universitats siguin més coneguts per la comunitat acadèmica, millorant considerablement el prestigi dels programes de formació. La millora del contingut sobre els cursos difós des de les pròpies plataformes online, permetrà que els alumnes coneguin en major mesurada el temari que s'imparteix, tenint més possibilitats d'incrementar el nombre de matrícules. Així mateix, mitjançant la redacció de continguts sobre les diverses especialitats dels programes formatius permetrà incrementar el posicionament de forma natural millorant la visibilitat, com també millorarà el prestigi del projecte de formació.

Categoria: Altres curiositats

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Lents de contacte

Alzheimer

Diabetis i patologies

Cirurgia refractiva

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados