Per controlar la progressió de la miopia juvenil és necessari graduar la visió dels nens
Per controlar la progressió de la miopia juvenil és necessari graduar la visió dels nens
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Control de la progressió de la miopia juvenil

» Diverses causes influeixen en la progressió de la miopia juvenil. » S'han proposat tractaments per ralentir la seva progressió.

L'evolució de la miopia juvenil preocupa als pares dels xiquets que la pateixen a causa que encara que es manifesta en la infància, la graduació pot continuar incrementant-se fins als 20 anys aproximadament. Avui dia a causa que els xiquets cada vegada des d'edats més primerenques comencen a familiaritzar-se amb les noves tecnologies s'ha suggerit que a més del component genètic, els factors ambientals com l'excessiu ús de les pantalles digitals en visió propera juguen un rol important en la progressió de la miopia juvenil. A més, si es té en compte que a causa que la graduació dels xiquets amb miopia juvenil varia considerablement en poc temps, es pot arribar a entendre el problema que açò comporta. Per açò, cobra especial importància diagnosticar la miopia juvenil al més prompte possible i intentar frenar la seua progressió. Concretament, per intentar detenir la seva progressió, són diversos els tractaments i estratègies que s'han proposat, no obstant açò alguns d'ells han mostrat resultats inefectius. En els diferents tractaments proposats per al control de la miopia tant optomètrics, contactològics o oftalmològics sempre és necessari ser prudents amb la informació que es proporciona, i sempre amb base científica. Actualment, s'estan realitzant recerques i són diversos els estudis científics que s'han publicat en revistes internacionals d'oftalmologia i d'optometria sobre l'eficàcia i els resultats en la reducció de la progressió de la miopia juvenil mitjançant diferents dosis de gotes oftàlmiques com l'atropina. Així mateix, la ortoqueratologia nocturna (orto-k) es presenta també com una alternativa per a la reducció de la progressió de la miopia juvenil.

"S'ha proposat que l'ús excessiu de les pantalles digitals pot influir en la progressió de la miopia juvenil"

Els resultats científics per intentar controlar la progressió de la miopia juvenil estan avançant considerablement, i resulta convenient acostar aquest coneixement a la població. Precisament, des de ConsultoriaVisual.com som experts a informar sobre la miopia juvenil. Mitjançant les nostres estratègies la població estarà totalment informada sobre la prevenció, tractaments i els principals avanços que s'estan produint a nivell internacional amb l'objectiu de frenar la seva progressió des de les pròpies plataformes online dels establiments òptics, hospitals i clíniques oftalmològiques. Així mateix, planifiquem estratègies de màrqueting de continguts sobre la miopia juvenil per a la difusió de màsters, cursos i postgraus amb l'objectiu de proporcionar major informació sobre el temari dels diferents programes de formació a nivell nacional i internacional.

 

Referència de l'autor:

 

1. Javier Tomás-Juan, David Pablo Piñero Llorens. Ortoqueratología nocturna. Implicaciones legales y consentimiento informado. Gaceta Óptica. Jun 2010: 449: 12-20.

 

Categoria: Error refractiu

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Retinopatia diabètica

Topografia corneal

Ulleres de sol

Sequedat ocular

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados