Ulleres de sol polaritzades
Ulleres de sol polaritzades
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Consells per triar ulleres de sol

» És recomanable conduir amb ulleres de sol polaritzades. » S'ha de triar adequadament la categoria de les ulleres de sol.

Les ulleres de sol a més de ser considerades com un complement de moda, adquireixen funcions molt importants en la prevenció de patologies oculars per exposició a la radiació solar. Precisament, els estudis científics realitzats estimen que per cada hora en la qual no s'utilitzen ulleres de sol amb filtre homologat s'incrementa aproximadament un 4 % el risc que es produeixen patologies oculars per exposició a la radiació ultraviolada. Així per exemple, l'exposició a la radiació ultraviolada pot induir alteracions en la còrnia, en el cristal·lí, en la retina i en la conjuntiva entre unes altres... Concretament, entre les diverses lesions que la sobreexposició a la radiació ultraviolada pot induir en la retina destaca el pterigi i la pingüècula. Aquestes patologies en la conjuntiva són precisament més freqüents que es produeixen en llocs marítims a causa que la sorra i el mar reflecteixen en major mesurada la radiació ultraviolada. No obstant això, les alteracions en la visió per exposició a la llum de radiació ultraviolada no solament es produeixen a l'estiu, sinó també es poden produir en llocs d'alta muntanya o en la neu. A més de produir-se les patologies oculars en la visió en els adults per sobreexposició a la radiació ultraviolada, si no s'adopten les mesures necessàries de protecció també poden produir-se en nens a causa que el seu sistema visual és més vulnerable perquè el cristal·lí deixa passar en major mesurada la radiació ultraviolada.

"Les ulleres de sol polaritzades durant la conducció milloren la visibilitat reduint els enlluernaments i proporcionant visió més nítida amb major contrast" 

Per assegurar-se que les ulleres de sol protegeixen adequadament de la radiació ultraviolada, és necessari adquirir-les en establiments òptics degudament autoritzats, els quins compliran amb la normativa vigent. A més, el optometrista proporcionarà consells sobre l'elecció més adequada de la categoria o color de les ulleres de sol en funció de les necessitats visuals del pacient. Així per exemple, és recomanable durant la conducció la utilització d'ulleres de sol polaritzades, les quins evitaran els enlluernaments proporcionant una visió més nítida i amb major contrast. No obstant això, les ulleres de sol amb categoria elevada que són recomanables en la pràctica d'esports aquàtics o en alta muntanya, no són adequades per a la conducció a causa que dificulten la percepció dels senyals de tràfic. Precisament, des de ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies personalitzades de màrqueting de continguts de qualitat com de difusió en xarxes socials sobre com escollir les ulleres de sol en funció de les necessitats visuals, com conscienciar a la població de la seva importància en la prevenció de patologies oculars per exposició a la radiació ultraviolada.

Categoria: Altres curiositats

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

Topografia corneal

Mussol

Cursos de formació

Lents de contacte

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados