El llum d'esquerda és un dispositiu essencial per a la valoració de l'empelt corneal en la queratoplàstia
El llum d'esquerda és un dispositiu essencial per a la valoració de l'empelt corneal en la queratoplàstia
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Tecnologia de la cirurgia de la queratoplàstia

» La cirurgia de la queratoplàstia o ha avançat considerablement. » Els dispositius diagnòstics són essencials.

El trasplantament de la còrnia o també denominat queratoplàstia ha evolucionat considerablement amb l'adveniment de la tecnologia del làser de femtosegon millorant la seguretat i precisió del procediment. No obstant això la intervenció no només ha millorat amb la introducció del làser de femtosegon, sinó que actualment és possible reemplaçar la porció de la còrnia afectada a diferència d'antigament que es trasplantava la còrnia íntegrament. Així per exemple, en pacients amb queratocon quan altres tractaments com el cross-linking, o anells intraestromales no han permès detenir la progressió de l'èctasi corneal, la queratoplàstia lamelar anterior profunda (DALK) és l'última alternativa per restaurar la integritat corneal, mantenint intacta la resta de la còrnia. No obstant això, en altres condicions o patologies corneals pot ser necessari el trasplantament endotelial o de la porció central de la còrnia (queratoplàstia penetrant) principalment, havent-se publicat multitud d'estudis científics internacionals sobre les diferents intervencions.

"Diferents dispositius diagnòstics són essencials en el preoperatori i en el postoperatori de la cirurgia de la queratoplàstia per valorar la posició i ubicació de l'empelt corneal"

Lògicament les millores introduïdes en la queratoplàstia permetran que l'expectativa d'èxit de la intervenció sigui superior, reduint les complicacions després del tractament. Realitzat el procediment és necessària la planificació de visites de seguiment per valorar l'empelt corneal, la seva posició i la qualitat visual. A més de l'anàlisi mitjançant llum d'esquerda per comprovar la integritat corneal després del procediment, els avanços desenvolupats en els dispositius diagnòstics contribueixen enormement a realitzar una valoració més profunda de forma no invasiva. Així per exemple, dispositius com el Tomògraf de Coherència Òptica (OCT, per les seves sigles en anglès) de segment anterior, aberròmetres oculars o topògrafs corneals que analitzen ambdues superfícies de la còrnia entre altres dispositius són de gran utilitat clínica en el postoperatori de la queratoplàstia. Precisament, des de ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies de màrqueting de continguts i difusió en xarxes socials per a plataformes online de clíniques oftalmològiques i hospitals sobre la cirurgia de la queratoplàstia, els dispositius clínics utilitzats en consulta, com així mateix sobre els resultats visuals que s'obtenen després de la intervenció. Les nostres estratègies de redacció de continguts permetran la realització d'una difusió personalitzada dels programes de formació de cursos, màsters i postgraus per proporcionar major informació sobre el temari dels mateixos a la comunitat acadèmica.

Categories: Cirurgia; Tecnologia ocular

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Mosques volants

Oftàlmia de la neu

Mussol

Cursos de formació

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados