La miopia nocturna produeix dificultat visual durant la conducció en condicions de baixa il·luminació
La miopia nocturna produeix dificultat visual durant la conducció en condicions de baixa il·luminació
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Causes i símptomes de la miopia nocturna

» La miopia nocturna indueix borrositat en condicions de baixa il·luminació. » Pels símptomes que indueix dificulta la conducció.

La visió és un dels sentits més importants que permeten interpretar la informació que percebem de l'exterior. No obstant això, perquè es formi la imatge en la retina i posteriorment sigui transmesa per a la seva interpretació en el cervell, són diverses les estructures del globus ocular que influeixen en aquest procés. Així, per exemple, el poder diòptric de la còrnia, del cristal·lí i la longitud del globus ocular són factors que influeixen directament en la focalització dels rajos en la retina. Concretament, en funció d'on focalitzen els rajos de llum en la retina en travessar les estructures del globus ocular es tendirà cap a la emmetropia, miopia, hipermetropia o astigmatisme. Per exemple, quan els rajos de llum focalitzen sobre la retina es coneix a l'estat refractiu del globus ocular com emmetropia. No obstant això, si els rajos de llum focalitzen abans de la retina es produirà miopia, mentre que si focalitzen després de la retina es produirà hipermetropia. Malgrat l'enorme influència que té el poder diòptric del globus ocular en la formació de les imatges, la qualitat de les mateixes varia també en funció del diàmetre pupil·lar. Precisament, en condicions de baixa il·luminació quan el diàmetre pupil·lar s'incrementa, els pacients sense graduació, amb miopia i astigmatisme principalment poden experimentar borrositat a causa de la miopia nocturna.

"La miopia nocturna indueix borrositat en condicions d'escassa il·luminació quan el diàmetre pupil·lar s'incrementa, dificultant la conducció durant la nit"

En condicions nocturnes el diàmetre pupil·lar s'incrementa amb l'objectiu que major quantitat de llum entri al globus ocular per formar la imatge en la retina. Aquest increment pupil·lar en condicions nocturnes, succeeix de forma natural igual que la contracció de la pupil·la que s'indueix en condicions diürnes per protegir al globus ocular del dany que pot induir l'excés de llum. No obstant això, l'increment del diàmetre pupil·lar en condicions d'escassa il·luminació produeix la condició coneguda com a miopia nocturna, la qual indueix borrositat especialment en visió llunyana independentment de si s'utilitzen lents oftàlmiques o de contacte. No obstant això, els símptomes visuals que indueix en la visió la miopia nocturna és freqüent que es percebin quan transitem per carrers amb poca il·luminació, o també comunament en circular en carreteres escassament il·luminades. Precisament, la borrositat que indueix la miopia nocturna dificulta la visibilitat dels senyals de tràfic en distàncies llunyanes i la percepció de vehicles durant la conducció. Encara que una de les principals causes atribuïbles als símptomes visuals induïts per la miopia nocturna és la influència del diàmetre pupil·lar en condicions d'escassa il·luminació, s'han reportat que altres factors influeixen en aquesta condició. Concretament, estudis científics publicats en Pubmed Central també han associat la seva manifestació a un mecanisme natural de sobreacomodació del cristal·lí que s'indueix amb l'objectiu de millorar la visió en condicions nocturnes, encara que finalment no s'aconsegueix nitidesa sinó borrositat. A causa de la importància de realitzar una revisió visual quan s'experimenta la miopia nocturna, des de ConsultoriaVisual.com editem continguts sobre els seus símptomes per a establiments òptics, hospitals i clíniques oftalmològiques en tots els països de parla hispana. Les nostres estratègies permeten que el contingut publicat en les plataformes online dels centres sanitaris sigui més conegut a causa de la planificació d'estratègies de posicionament web SEU, i de difusió en xarxes socials. A més, a causa de la importància en la difusió del contingut, des del nostre projecte editem continguts mitjançant una forma innovadora a través del disseny d'imatges mitjançant Photoshop.

Categories: Error refractiu; Altres curiositats

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

El kiwi i la visió

Ulleres en l'esport

Espasme acomodatiu

LIOs fàquiques

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados