El kiwi és una fruita que té beneficis per a la visió
El kiwi és una fruita que té beneficis per a la visió
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Beneficis antioxidants del kiwi per a la visió

» El kiwi té propietats antioxidants beneficioses per a la visió. » La zeaxantina i luteïna del kiwi protegeixen contra la DMAE.

Les estructures del globus ocular a causa que al moment del naixement encara no s'han format completament necessiten d'un període de temps per desenvolupar-se. Aquest període de temps de maduresa de les estructures oculars es completa en l'edat de l'adolescència. No obstant això, a més de comprovar que el procés de maduresa durant l'adolescència s'està desenvolupant correctament mitjançant revisions oftalmològiques, és necessari mantenir una dieta saludable per prevenir o retardar el procés d'oxidació que s'indueix en les estructures del globus ocular amb el transcurs dels anys en l'edat adulta. Aquest procés d'oxidació que es produeix en els teixits oculars, no només es manifesta en el globus ocular, sinó que també es produeix de forma natural en altres estructures o òrgans del cos humà amb l'edat. No obstant això, a causa que el procés d'oxidació que succeeix de forma natural en les estructures del globus ocular pot induir la presència de determinades patologies oculars és necessari tenir en compte uns consells sobre alimentació per evitar o retardar les mateixes. Concretament, per prevenir les alteracions que es produeixen per l'oxidació dels teixits del globus ocular amb l'edat és recomanable mantenir una dieta saludable rica en vitamines, àcids grassos omega 3, oligoelements o aliments rics en antioxidants com el kiwi entre uns altres...

"El kiwi és una fruita que té propietats antioxidants. Com conté zeaxantina i luteïna, el kiwi és un aliment molt recomanable en la dieta perquè protegeix contra la Degeneració Macular Associada a l'Edat (DMAE)"

El kiwi és una fruita originària de Xina que s'ha demostrat que té múltiples propietats beneficioses en la visió. Així, per exemple, a causa que el kiwi és un aliment ric en zeaxantina i luteïna protegeix contra l'aparició de la Degeneració Macular Associada a l'Edat (DMAE) prevenint la formació de radicals lliures. Així mateix, també s'ha comprovat que la ingesta d'aliments rics en zeaxantina i la luteïna milloren la densitat del pigment macular, com també el funcionament de les cèl·lules fotosensibles a la llum situades en la retina, conegudes com fotoreceptors. Concretament, el kiwi és un aliment recomanable per incloure en la dieta a causa que, encara que en la joventut la màcula és rica en luteïna i zeaxantina, amb l'edat la concentració de les mateixes disminueix, i al no poder-se sintetitzar pel nostre organisme de forma natural és necessari ingerir-los en la dieta. No obstant això, el kiwi no és l'única fruita rica en luteïna i zeaxantina que s'ha d'incloure en la dieta, sinó que existeixen varietat de fruites, verdures i fins i tot hortalisses que inclouen en major o menor concentració dits pigments carotenoides tan importants per a la visió. A més, el kiwi és una fruita recomanable per a la salut visual a causa que no només conté luteïna i zeaxantina, sinó que també té vitamina C, la qual també és un potent antioxidant. Precisament, a causa de la importància de mantenir una dieta saludable per a la salut de la visió, des del nostre projecte internacional ConsultoriaVisual.com editem continguts sobre els aliments antioxidants com el kiwi per a les clíniques oftalmològiques, hospitals i establiments òptics en tots els països de parla hispana. Mitjançant les estratègies personalitzades del nostre projecte internacional, redactem continguts tenint en compte el posicionament web SEU amb l'objectiu d'optimitzar el contingut en cercadors. Així mateix, també planifiquem estratègies de difusió de continguts en xarxes socials per millorar la interacció amb els usuaris, com gestionem l'edició d'imatges sobre la visió per crear contingut de qualitat.

 

Referència de l'autor:

 

1. Javier Tomás-Juan. Beneficios del kiwi para la salud visual. Franja Visual. 2017 Oct; 27(156):70-71.

Categories: Patologia retiniana; Altres curiositats

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

LIOs fàquiques

LIOs acomodatives

Ulleres en l'esport

Espasme acomodatiu

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados