Les lents intraoculars fàquiques són una alternativa per millorar la visió quan no es pot realitzar la cirurgia refractiva corneal
Les lents intraoculars fàquiques són una alternativa per millorar la visió quan no es pot realitzar la cirurgia refractiva corneal
Marketing para ópticas
Marketing para ópticas

Aplicacions clíniques de les Lents Intraoculars Fàquiques

» Diferents aplicacions clíniques tenen les lents intraoculars fàquiques. » S'han realitzat innovacions a la seva tecnologia.

La miopia, hipermetropia i astigmatisme són errors refractius que produeixen visió borrosa a diferents distàncies. És conegut que els pacients amb miopia veuen millor en visió propera que en llunyana, la hipermetropia indueix millor visió llunyana que propera, mentre que per contra l'astigmatisme produeix visió borrosa a totes les distàncies. A més, de les lents oftàlmiques o de contacte, diferents alternatives quirúrgiques s'han desenvolupat per millorar la visió com la cirurgia refractiva corneal o implant de Lents Intraoculars (LIOs) fàquiques. Precisament, les lents intraoculars fàquiques són una alternativa quirúrgica per millorar la visió en pacients sense presbícia amb miopia, hipermetropia o astigmatisme. Aquestes lents intraoculars s'implanten a l'interior del globus ocular mitjançant una petita incisió, considerant-se la intervenció com una cirurgia ambulatòria. En funció de la posició a l'interior del globus ocular s'han desenvolupat diferents lents intraoculars fàquiques, classificant-se com de càmera posterior o de càmera anterior. Concretament, les de càmera anterior es classifiquen així mateix com a lents intraoculars fàquiques de fixació iridiana i de suport angular.

"S'han publicat estudis científics sobre les lents intraoculars fàquiques implantades en  pacients amb degeneració marginal pelúcida, queratocon, albinisme, ambliopia, queratoplàstia o per a la correcció d'errors residuals entre uns altres..."

Les LIOs fàquiques són una alternativa recomanable en pacients als quals no és possible realitzar la cirurgia refractiva corneal mitjançant làser (LASIK, SMILE…) bé per irregularitats en la còrnia, per espessor corneal insuficient o per elevada graduació entre unes altres… Així mateix, s'ha descrit en la literatura científica publicada en Pubmed Central que entre les múltiples aplicacions de les lents intraoculars fàquiques, destaquen com a tractament combinat amb el crosslinking, en pacients amb degeneració marginal pelúcida, queratocon, albinisme, queratoplàstia, ambliopia, o inclús per a la correcció d'errors residuals entre uns altres… No obstant això, a més de les innombrables aplicacions clíniques de les lents intraoculars fàquiques, també és de destacar les innovacions que s'han realitzat a la seva tecnologia per millorar la qualitat visual i reduir les complicacions postoperatòries. Precisament, des de ConsultoriaVisual.com planifiquem estratègies de màrqueting de continguts i difusió en xarxes socials per a plataformes online de clíniques oftalmològiques i hospitals perquè la població rebi major informació sobre les seves aplicacions clíniques, les proves diagnòstiques necessàries, el procediment quirúrgic, com de la qualitat visual que s'obté amb les LIOs fàquiques de càmera posterior i anterior. Així mateix, també redactem continguts per a plataformes de formació i d'universitats, perquè la comunitat acadèmica conegui el temari impartit dels diferents programes.

Categories: Error refractiu; Tecnologia ocular; Lents Intraoculars; Cirurgia

Javier Tomás-Juan

Director de ConsultoriaVisual.com, projecte que el seu objectiu és proporcionar estratègies de màrqueting de continguts per a la difusió de plataformes de formació, d'oftalmologia i d'optometria a Espanya i en altres països internacionals

Segueix-nos a les xarxes socials:

Consulte algunes de les nostres publicacions:

LIOs Premium

Mosques volants

Ulleres de sol

Llum d'esquerda

Si desitja rebre major informació sobre els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint al correu electrònic info@consultoriavisual.com, i estarem encantats de planificar una reunió amb vostè.  

 

 

O envia'ns un WhatsApp al 647471332

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Aviso Legal | Política de Cookies | Política de Privacidad
©ConsultoriaVisual.com, 2015-17.
Todos los derechos reservados